Nytt år, nye muligheter...

Det har nå blitt 2010, og jeg synes tiden flyr raskere enn noen gang tidligere. Høsten og julen har vært hektisk så det har blitt lite med blogging som dere sikkert har fått med dere. Jeg vil derfor starte nyåret med å love dere flere oppdateringer og spennende innlegg. Om hverdagen min blir så forferdelig spennende vet jeg lite om, men mulighetene er der.

Til å hjelpe meg har jeg nå fått kloa i et Nikon D200 kamera, som jeg håper skal hjelpe meg i å fange interessante sider i hverdagen. Så når jeg kommer inn i rutiner igjen regner jeg med at det blir en del bilder. Kanskje det kommer noen konkurranser også. Jeg har også nye idéer om blogging om studiene samt en egen blogg om musikk som starter opp i løpet av kvelden.

Der vil jeg anmelde artister/band og album. Innholdet vil kanskje ikke være helt nytt og VG-listen aktig, men føres nok av humøret mitt eller av ønsker fra leserne.
Det vil være en blogg for dere som er genuint interessert i musikk og/eller vil utvide musikk-perspektivet.

[Update]
Bloggen har nå blitt lagd og adressen er:
http://thoughtsofmusic.blogg.no/

Enda ikke så mye som har skjedd der, men i løpet av uken er den i full drift. 
Tar gjerne i mot tips eller hjelp til design! :)

2 kommentarer

Chalten

06.jan.2010 kl.15:52

jeg ser frem til flere oppdateringer fra deg dette aaret, og musikkanbefalingene hoertes spennende ut. Hvem bryr seg om vglista? de som gjor det kan umulig vaere musikkinteresserte. Lykke til, og godt nyttaar!

thoughtsofrandomness

10.jan.2010 kl.21:15

Chalten: Godt å høre at noen er interessert (og fortsatt følger med her :p). Kommer til å legge ut ca. 1 innlegg hver dag på den andre bloggen, hva som skjer her inne er enda litt usikkert men oppdateringer kommer garantert.

Skriv en ny kommentar

hits